Painotekniikat

Täyden palvelun painotalo. Tarjoamme käyttöösi laadukkaimmat materiaalit ja painotekniikat. Osaava henkilöstömme takaa, että työsi valmistuu juuri niin kuin sen haluat valmistuvan, sovitussa aikataulussa tottakai.

Digipaino Cornit

Mahtava uutuus, erittäin pehmeän oloinen painojälki (soija pohjainen painoväri), erittäin hyvä pesunkesto. Soveltuu kaiken värisille tekstiileille, värimäärä ei vaikuta hintaan.

Kompakti Flex painatus

Etupäässä 1-väri mutta toki myös useampi väri mahdollisuus lisäksi kulta,hopea,flocki,fosfori heijastava ym. Erittäin peittävä värintoisto ja loistava pesunkesto.

Brodeeraus

Tikkaus ompelu. Logo vaatii ohjelman tekemisen ja tuote hinnoitellaan tikkimäärän mukaan. Uutena valmiiksi broderattuja irtokirjaimia, numeroita,eri värejä, eri kokoja, eri fontteja. Tuotteessa on liimatausta jolloin se voidaan lämmöllä kiinnitää esim.takkiin. Uutena 3-D brodeeraus lippiksiin, pipoihin jolloin teksti/logo saadaan näyttävästi koholle. Uutena silkki kudottuja moniväri merkkejä.

Silkkipaino

Perinteinen silkkipaino ja uutena silkkipainettuja siirtokuvia joita voi vaikka kiinnittää silitysraudalla omiin tuotteisiin. Erittäin hyvä pesunkesto. Helppo painaa itse. 

Sublimaatiopainatus

Painomenetelmä pääsääntöisesti polyesteri pohjaisille materiaaleille, mutta toimii myös eräissä muissa materiaaleissa esim: tekniset urheilupaidat, tyynyliinat ja mukit. Suplimaatio painatus on kevyt ja miellyttävä käyttää. Painatus jälki värjää kankaan läpi näin ollen painatuksesta ei tule raskasta. Moniväri kuvat mahdollisia, mutta tuotteen tulee olla vaalea, koska suplimaatio käyttää tuotteen pohjaväriä. Kysy lisää käyttömahdollisuuksista.

Colourprint Extra

Vaikeille materiaaleille tarkoitettu moniväri SMYC-painatus menetelmä esim: enstex-työvaatteet ja erikois urheilu tekstiilit kuten hiihto -ja purjehdus tekstiilit. Kysy lisää mahdollisuuksista.

Colourprint

SMYC-painatus on tarkoitettu värikuvien, kuten erittäin moniväristen logojen painamiseen. ( joissa on esim liukuvärjäyksiä ) Loistava värintoisto.

Digipaino Epson

Mahtava uutuus.( jälki sama, kuin silkillä, mutta ei aloitus kustanteita ) Suurin mahdollinen painopinta 40x50cm mahdollistaa saumasta-saumaan painamisen. Soveltuu kaiken värisille tekstiileille ja värimäärä ei vaikuta hintaan. Erittäin pehmeä painojälki 100% puuvilla tai 70/30 puuvilla-polyesteri tekstiileissä. Kysy lisää käyttömahdollisuuksista.

Jäikö kysyttävää?

Paitakulma

Abrahaminkatu 6 / Eerikinkatu 42
00180, Helsinki
ma-pe 9-17


Yhteystiedot

044 291 8436
[email protected]